Tandläkare Järfälla

Använder tandläkare i Järfälla rostiga tänger?

Använder tandläkare i Järfälla rostiga tänger?

editorial

Varför är egentligen så många så rädda för att gå till tandläkaren? Orsaken hittas säkert i de gamla mytomspunna, förstås helt falska, historierna om att det skulle vara någon slags skräckupplevelse att gå till tandläkaren. Att det gör jätteont när tandläkaren borrar med sin stora borr eller drar ut dina tänder med en rostig tång. Därför skulle man se till att borsta sina tänder ordentligt, både morgon och kväll. Och naturligtvis att använda tandtråd också.

De där tandläkarryktena är naturligtvis helt fel. Det finns ingen tandläkare i Järfälla som skulle dra ut ett barns tänder med en rostig tång. Ja, inte vuxnas heller. Så primitiv är inte tandläkarkonsten på 2000-talet. Men vem bär egentligen skulden till att barnen fortfarande får höra de här hemska historierna om tandläkare? Även i Järfälla. Är det kanske föräldrarna som är bovarna i dramat som lurar sina barn? Eller är det lärare, kusiner eller en tokig fabror?

 

Tandläkare Järfälla

Långväga rykten

Ryktena om tandläkare går antagligen så pass långt tillbaka och är så vida kända att de sannolikt inte går att spåra. De har bara flutit med helt enkelt. Men det innebär förstås inte att de ens innehåller ett uns av sanning. Besöker du en tandläkare i Järfälla kan du helt säkert göra klart för dig själv att tandläkaren bara vill ditt bästa. Eller ja, åtminstone dina tänders bästa. Kanske får du skämmas lite över att du inte borstar tillräckligt noga, men det är en smäll du kan behöva ta.

Om du som läser det här är förälder kan du tänka på hur du pratar om tandläkare med dina barn. Du behöve inte odla skräck i onödan för att få dina barn att borsta tänderna. Använd motivation och positiv förstärkning istället. En tandläkare i Järfälla skulle antagligen hålla med. Annars kan du kontakta en här för att fråga: https://www.magicaldental.se/ 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/