herman miller

Att inreda ett kontor med komfort

Att inreda ett kontor med komfort

Låt säga att du har i uppgift att inreda ett kontor från grunden. Det kan vara ditt hemmakontor eller så kan det vara ett större kontor på en arbetsplats. Hur tänker du? Vad är viktigt? Förhoppningsvis går ergonomi och funktion i första ledet och därefter kommer estetik, färg och form.

Stolar och bord vid vilka vi sitter/står och jobbar hela dagarna behöver vara väl utformade för att stötta våra kroppar. Sådana stolar kan du exempelvis hitta hos Herman Miller. Fantastiska stolar med bra komfort, ergonomi och material som andas. Kanske kostar det lite mer, men det är garanterat värt det. 

 

Gör en riktigt bra affär

Ska du handla en kontorsstol och du vet att det gäller din egen hälsa så bör du kosta på dig den stol som du behöver och vill ha. Knussla inte med enstaka kronor hit och dit. Du bör istället spana in de olika valen som du kan göra bland stolarna från Herman Miller exempelvis här Valueshop.se.

Stolarna finns i fyra olika modeller: Aeron Classic, Aeron Aluminium, Mirra och Sayl. Dessutom kan du välja hur du vill köpa din stol, om du vill köpa en Premium refurbished eller en upcyclad. I båda fallen är stolen begagnad, men den första är återställd till nyskick medan den andra kan ha märken från tidigare användning. 

 

Ska du köpa in flera stolar

Kanske inreder du som sagt en hel arbetsplats och vill köpa in ett helt gäng med stolar. Troligen väljer du då Herman Miller Premium Refurbished och får därefter en offert på vad det skulle kosta företaget. Som alltid lönar det sig givetvis att köpa många stolar samtidigt. Du får då mängdrabatter och lägre frakt. När du väljer stolar från Herman Miller väljer du god hälsa och när du köper stolar som har renoverats så värnar du även miljön.