Ridning

Bo på vandrarhem nära vår vackra natur

Bo på vandrarhem nära vår vackra natur

När semestern kommer vill de flesta sänka sina stressnivåer. Wekeend-resor i folktäta storstäder med shoppinghets, köer och dyra priser har en tendens att öka blodtrycket en smula. Lämna vardagsstressen och pressen och ta dig ut på landet. Vårt avlånga land har så mycket vacker natur att uppleva, så varför resa till avgaser och höghus? Man behöver inte vara en vildmarksexpert för att njuta av att vara utomhus.

Upplev skärgården, djur, natur och det enkla och härliga livet. Att betala dyra pengar för att se djur i bur när man istället kan leva nära dem under sin semester verkar rätt befängt.

 

 

Inte en campare men inte en jetsetare med längtan till femstjärnigt

Du är inte en campare, men inte heller en människa som är tvungen att ha femstjärniga hotell med kristallkronor i lobbyn. Vandrarhem och stugliv är det perfekta mellantinget! Du får det låga priset från campinglivet och den trevliga servicen och sköna sängarna från en hotellvistelse.

Det är helt enkelt den perfekta vägen! Du kan åka ensam, med partner, med vänner eller med hela stora familjen. Boenden, rum och stugor finns i alla utformningar och storlekar för att passa den varierande dynamiken av resesällskap. Att bo på vandrarhem ger den familjära gemenskapen med exakt lagom mycket avskildhet.

 

Semester på en idyllisk gård

Njut av lugnet som uppstår när man besöker ett naturreservat, eller engagera dig och din familj i femkamp tillsammans med andra. Spendera tid på äventyrsbad, golfbanor eller värm dig i en bastu. Hitta aktiviteter som passar alla i familjen. Bo på ett vandrahem på en idyllisk gård nära naturen. Hitta en idyll som har närhet till djur och natur, upplev skärgården på hästryggen. Sverige är så vackert, så varför spendera din semester långt bort?

Fira din semester tillsammans med ståtliga djur med varma hjärtan istället för i en gul taxi i storstadstrafik.