trapphusrenovering

En trapphusrenovering ger glada hyresgäster

En trapphusrenovering ger glada hyresgäster

editorial

Ett nerstlitet, grått och trist trapphus vill ingen hyresgäst ha. Varje gång en person lämnar sin bostad eller kommer hem till den i ett hyreshus, så kommer hen att vistas i trapphuset. Ibland kan ett trapphus vara i behov av en renovering då det är slitet, vilket det blir efter många år. Det kan även behöva bytas ut dörrar eller att sätta upp nya och moderna postboxar.

Golvet i ett trapphus blir nött och slitet av alla skor som trampar runt där och även barnvagnar och rollatorer kan skada golvet. Väggar och tak kan behöva ny och fräsch färg och det finns en mängd med härliga färger att välja bland. Ett grått trapphus gör ingen hyresgäst eller besökare glad. Varför inte måla trapphuset i några härliga nyanser av grönt eller blått?

En trapphusrenovering livar upp hela trapphuset till glädje för både hyresgäster och besökare. Ett företag som erbjuder trapphusrenovering målar, monterar säkerhetsdörrar, lägger golv, sätter in postboxar samt mycket mer. När du anlitar ett företag för att renovera trapphuset tar de hand om hela processen från början till slut. Du väljer själv hur omfattande renoveringen ska vara efter dina önskemål och behov.

 

trapphusrenovering

 

Nya säkra dörrar till lägenheterna ger trygghet

När du genomför en trapphusrenovering är det en bra idé att se över lägenhetsdörrarna. Det finns många olika säkerhetsdörrar som motverkar intrång, ökar ljudisoleringen och även brandklassade dörrar finns på marknaden. Det är viktigt att hyresgästerna känner sig trygga i sina hem och det gör de med en robust säkerhetsdörr.

Dessa dörrar finns i en mängd olika modeller, så det finns en dörr för alla tillfällen. En dörr ska inte bara vara säker, den ska vara snygg och tilltalande också. De vanligaste säkerhetsdörrarna som är anpassade för lägenheter är säkra, stilrena och av hög kvalité. Dörrarna är dessutom ljudisolerande för skydd mot störande ljud från trapphuset. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/