entresol

Entresol för att slippa bygga ut

Entresol för att slippa bygga ut

editorial

Lagret kan vara nästan tomt, och då har man sålt bra. Det kan också vara fullt, eller rentav överfullt, när man har många osålda varor på lager och har fått in stora partier gods. Rent allmänt är det bättre att ha mycket varor så att man kan skicka hela kundbeställningar och slippa dyra restleveranser.

Det är stökigt på ett lager där man bara ställer in pallar lite där man tycker, och det är lätt att man blandar ihop produkterna. Dessutom är det jobbigt när firman ska inventera att det står saker på lite olika ställen. Satsa på ordning och reda med pallställ och entresol, utan att behöva bygga ut firman.

 

Konsten att få plats med allt

Det finns företag som gärna hjälper dig att organisera ditt lager. Med pallställ får man plats med två pallar över varandra, och redan där har man dubblerat lagerytan. Du lyfter lätt upp eller ner godset med trucken, och golvytan är fri, samtidigt som alla varor finns på sina bestämda platser.

Nästa åtgärd är entresol, och det är en fantastisk uppfinning. Du bygger på en extra våning inomhus med ett golv i metall, trappor och räcken. Det är en tålig konstruktion och det är också mycket praktiskt att få plats med alla sällanköpsvaror, så du behöver aldrig välja bort tanken att ha ett fullt sortiment.

 

entresol

 

Fri utformning av entresol

Själva entresolplanet kan till exempel ha ett räfflat golv, så att du inte halkar där. Hur du vill ha entresol utformat kan du diskutera med leverantören. De tillverkar gärna enligt dina önskemål, och du bestämmer hur du önskar ha det.

Du får hjälp med både montering och installationer, så att du känner att det fungerar till din belåtenhet. Det är många som skaffar entresol, inte minst för att det är dyrt och kostsamt att bygga ut firman och nu finns alternativet.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/