Akuttandvård

Erfaren tandläkare på Odenplan

Erfaren tandläkare på Odenplan

Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål har sin klinik på Odenplan i Stockholm där den har funnits sedan 15 år tillbaka. Elisabeth har lång erfarenhet från privat tandvård då det är något hon har arbetat med sedan 1986 och har under tiden samlat på sig stor kunskap och även erfarenhet av att ta emot tandvårdsrädda patienter. Parallellt under årens lopp har hon även arbetat på Cityakuten vilket är privattandläkarnas akutmottagning och det har bidragit till hennes stora erfarenhet av att behandla akutfall, något som hon alltid varit intresserad av.

På mottagningen arbetar Elisabeth tillsammans med tandsköterska Camilla Carlberg som även hon har stor erfarenhet av all sorts tandvård och på mottagningen erbjuder man den allra modernaste utrustningen och de skonsammaste behandlingarna. Till exempel så använder man sig av OPG-teknik för röntgenbilder vilket innebär att man kan röntga hela käken med endast en bild och man behöver inte som patient ha något i munnen vilken underlättar för de som är tanvårdsrädda. 

Om man söker efter akuttandvård odenplan på nätet så kommer Elisabeths mottagning upp och där kan man se att hon utför mängder av behandlingar utöver just akuttandvård. Här kan man få hjälp med undersökningar, estetisk tandvård, bettskenor, visdomständer, tandvårdsrädsla, implantat, kronor och broar, behandlingar av tandhygienist med mera. Elisabeth är mycket mångsidig och har stor kompetens i allt hon gör och så är hon väldigt erfaren att underlätta behandlingar för tandvårdsrädda patienter vilket är av stor vikt för många besökare. Elisabeths mottagning håller öppet Tisdag till Fredag från 08:00 och hon står alltid till förfogande för att hjälpa patienter med alla sorters problem. Så, oavsett om det gäller ett akut tandproblem eller om man behöver hjälp med bettskenor eller varför inte vill unna sig lite estetiskt tandvård så är det mycket befogat att kontakta Elisabeth för rådgivning och tidsbokning för att få bukt med problemet.