Färdig gräsmatta

Färdigt gräs

Färdigt gräs

Det finns många tillfällen när man kan behöva färdiga gräsmattor. Utomhus kan de behövas när man vill eller måste ha gräs snabbt och inte vill odla dem från frö, som kräver lite tålamod. Inför event eller en fotbollsmatch kan gräset också komma till användning.

Hos Turfman hittar man färdiga gräsmattor som enkelt kan rullas ut. På så sätt får man snabbt en grön och fin gräsmatta. Turfman har i mer än 40 år odlat och sålt färdig gräsmatta. Det är deras hårda jobb i kombination med klimatet i de kustnära, sydligaste delarna av Halland och nordvästra och södra Skåne samt den speciella sandjorden  som gör att deras gräs håller så hög kvalitet och blir så fint. Gräset blir starkt och motståndskraftigt. De sköter gräsmattorna med kärlek, från frö till färdiga rullar. När gräset är färdigt och frodigt så kan de levereras i färdiga rullar hem till dig. Sedan är det bara att rulla ut dem och njuta av härligt grönt gräs!

Färdig gräsmatta kan också komma till användning om man har köpt ett hus utan gräsmatta. Kanske har man barn som leker ute på tomten och då vill man kanske inte vänta på att gräset ska komma upp och bli frodigt från frö utan man kanske vill börja njuta av grönskan och gräset direkt. 

 

Hos Turfman finns också många andra produkter. Här hittar man bland annat Sedum, en perenn som tillhör fetbladsväxterna. Det är en växt som är torktålig och trivs bra i karga miljöer. Den vanligaste sorten finns i odlad form i våra trädgårdar och heter Kärleksört och blommar med rosa vackra blommor på hösten. Hos Turfman finns Sedum att köpa både för mark och tak, vilket blir ett vackert inslag i trädgården. Här hittar du också gödning, trädgårdsredskap och tillbehör för bevattning. Gå in och kika hos dem!