tavlor

Förhöj känslan i ditt hem med tavlor

Förhöj känslan i ditt hem med tavlor

När man ska inreda ett nytt hem eller kanske göra om i sitt nuvarande ska man tänka på att inreda med saker man tycker om. Det är viktigare att gå på känslan än att välja saker som är på modet och är trendiga. Då inreder man ofta mer hållbart också, även om man kan någon gång vill byta ut sakerna.

Om man har enfärgade väggar och vill göra något på väggen så det händer något är ett bra sätt att inreda med tavlor. Med tavlor skapar man en personlig touch på hemmet och det är också en billig och enkelt förändring om man jämför med att sätta upp en fondvägg till exempel. 

När man väljer tavlor kan man antingen välja  många små eller i olika storlekar som man kan sätta upp på en tavelvägg, eller så väljer man en väldigt stor tavla som verkligen drar blickarna till sig. Om man ska sätta upp flera mindre tavlor kan man först rita upp dem på en stor papp som man har på golvet och sedan sätta pappret på väggen så man ser att tavlorna blir ser snygga ut i den ordning de sitter, innan man börjar att spika i väggen. 

 

Hos Mynewart som är en webbshop, finns massor av fina tavlor. Här kan man hitta motiv av djur, städer, natursköna vyer och mycket annat. Här är det enkelt att hitta en tavla att tycka om och som passar en, i och med det stora utbudet. Här finns också abstrakt konst som brukar vara kul att sätta på väggen. I den abstrakta konsten är det upp till betraktaren att bestämma vad som finns på den och ofta kan man upptäcka nya saker, även om man sett tavlan flera gånger förut. 

Att beställa hos Mynewart är enkelt och smidigt. Man kan i lugn och ro sitta och titta igenom sortimentet för att hitta sina favoriter och sedan är det bara att ”gå” till kassan. Därefter får man varorna snabbt, det tar bara 2-4 vardagar efter att man lagt beställningen innan man har tavlan eller tavlorna hos sig.