skyltar

Gediget utbud av skyltar

Gediget utbud av skyltar

Om man har eller ska öppna ett företag ska man vara noga med att göra reklam för sig. Inte bara genom till exempel tidningsannonser och radioreklam utan man ska också vara noga med att göra reklam på plats om man har en verksamhet som kunderna besöker. 

Om man vill göra kunderna uppmärksamma på att man finns i lokalen eller utmärka vissa erbjudanden i en butik, på en restaurang, café eller vad man nu har för verksamhet så är skyltar av olika slag ett utmärkt sätt. 

På Skiltex.se finns massor av olika skyltar och displayer som passar för alla möjliga verksamheter och branscher. Allt hos dem är lagervaror så de har snabba leveranstider. Handlar man ööver 1200 kronor får man dessutom fri frakt. Skiltex.se och Skiltex.dk startade 2008 och är idag en av Skandinaviens största nätbutiker inom skyltar, visningsmontrar och mässutrustning. Här levererar de varor av hög kvalitet, både till företag och privatpersoner. 

 

 

På grund av stor efterfrågan startade de också en riktigt butik och visningslokal under 2014. Den finns i Köpenhamn, så har man vägarna förbi eller kanske ska köpa många skyltar så kan man åka dit och se och känna på varorna innan man beslutar sig. Här kan man bland annat se roll-up banderoller, strandflaggor och utställningsväggar.

Det finns många anledningar att handla här, oavsett om man är privatperson eller handlar till sitt företag. Förutom den fria frakten vid beställning över 1 400 kronor och den snabba leveransen så har man också full returrätt. De har också lägsta prisgaranti, de ska alltså vara billigast i hela Skandinavien.  De erbjuder också mängdrabatt, vilket är toppen om man ska handla mycket! De är också noga med att ge kundservice av bästa kvalitet. När man ska handla vill man gärna handla av ett företag som känns tryggt och ger bra service samtidigt som de håller en bra prisnivå och därför är Skiltex.se också ett givet val. Kika in till dem:

https://www.skiltex.se/shop/skyltar-855s1.html