ledskyltar

Härligt med ledskyltar

Härligt med ledskyltar

editorial

Ibland får du kanske känslan av att befinna sig i en storstad någon annanstans på jordklotet än i Stockholm. En varm sommarkväll när du strosar gatorna fram och blir sugen på att gå in på det ena stället efter det andra. Är det pulsen, skratten eller ledskylten som drar? 

Förmodligen bidrar alltihop till känslan av att vilja stiga in genom porten och lära känna människorna, produkterna och miljön. Det finns få saker som skapar storstadskänsla såsom ledskyltar och neonskyltar gör! Det är kul att de blir allt fler i vår härliga huvudstad.

 

Olika typer av ledskyltar

Visste du att det finns olika typer av ledskyltar? Ledmodulerna kan placeras så att de lyser upp fasaden bakom, eller placeras bakom en plexifront. När fasaden bakom lyses upp kallas det lustigt nog för coronaljus. I ljuset av corona är många glada över att åter vara ute på stadens gator för att konsumera diverse härligheter. 

Efter en kärv tid för många småföretagare är det kanske viktigare än någonsin att tänka till när det kommer till skyltning och belysning. En snygg skylt kan vara det som fångar kundens uppmärksamhet och får hen att utforska någonting nytt. Några som är riktiga fenor på alla tänkbara typer av skyltar hittar du här: https://www.stahlsskyltar.se/.

 

ledskyltar

 

En huvudstad av ljus

Stockholm är en fantastisk stad med alla sina kaféer, boutiquer och restauranger. Har du någon gång funderat på att driva ditt eget ställe i huvudstaden har du kanske också funderat över vilken typ av skylt du skulle ha. Kringelkrokig röd text för italienaren på hörnet eller cerise neonskylt för söders hippaste bar?

Kanske gillar du ledskyltar med klassiskt vitt ljus eller också har du en helt annan idé. Hur du än tänker är det bra att du gör det! När den perfekta lokalen står redo är det bara att flytta in och börja skapa magi!