Tandläkare

Låt tänderna skina

Låt tänderna skina

Kommunikation är ett rätt spännande ämne. Eller väldigt spännande, till och med. Främst för att vi människor inte kommunicerar med varandra på det sättet vi tror. 

Okej, visst hamnar mycket om hur vi pratar med varandra. Inte bara vad vi säger, utan hur vi säger det. Vet inte om det stämmer, men det sägs att vårt kroppsspråk är minst lika viktigt som ordet vi säger. Om inte ännu viktigare.

Det är ju bara att testa på varandra. Säg något trevligt till en kompis, men ha armarna i kors och se lite arg ut. Frågan är om kompisen inte tar till sig mer av din hållning och ditt utseende, än orden. 

Vi människor är nog känsligare än vad vi tror och vill ge sken av. Det är kanske inte så konstigt att vi ibland känner oss missförstådda, även inom relationer med människor som vi har levt decennier med.

Något som dock aldrig missförstås är ett äkta leende. Att le och skratta tillsammans är den kortaste vägen till varandras hjärtan. Men visst kan det kännas trist om man inte känner att tänderna är i bästa skick – att man håller sig borta från att skratta öppenhjärtigt på grund av att man är självmedveten om sitt leende.

Som tur är så finns det en lösning inom räckhåll. Bor du i Stockholmstrakten så kan du till exempel träffa tandläkare i Sollentuna. Mer exakt i Barkaby stad. 
Med ett snabbt besök på Barkabystad Dentals hemsida så kan du boka en tid för en undersökning eller behandling. Enkelt och snabbt.

Visst kan det kännas lite motigt och läskigt att gå till tandläkaren, speciellt när man inte har varit där på ett tag. Men tack vare att personalen är professionell och engagerad så kommer du att känna dig lugn på ett par sekunder.

Och tänk vad skönt det kommer att bli att kunna skratta från hjärtat igen.