LED strip

LED strip från ledmegastore lyser upp

LED strip från ledmegastore lyser upp

editorial

Tänk dig att du tänder en lampa i badrummet, som ger dig ett bra ljus när du ska fixa håret eller plocka ögonbrynen. En riktigt bra belysning består av flera lampor tillsammans. Det har blivit otroligt populärt att skaffa LED strips, som är ett helt band med lampor, som i en sminkloge på teatern.

LED strips köper du exempelvis på ledmegastore.se och de fästs runt om badrumsspegeln, men du kan förstås ha dem precis var du vill. De är lätta att flytta och ger en modern och stilren belysning. Du behöver inte ha någon takbelysning om du använder LED strip i ett rum, men du kan ha det också om du vill ha det väldigt ljust.

 

Ett band av lampor

Precis som att julgransbelysningen, bestående av flera lampor på rad, lyser upp ett rum, så gör LED strip samma sak och ger dessutom en häftig effekt. Ett band av lampor ramar in spegeln när du gör dig fin. Man kan ha många LED-lampor som lyser, för de blir inte varma och de drar mycket lite ström.

Eftersom LED-ljus är så energieffektivt, har det blivit mycket populärt både inomhus och i skyltbelysning. Du kan köpa LED strips och alla andra sorters LED-lampor och lysrör också. Det är mycket enkelt, du bara går in på en sida som typ ledmegastore.se så beställer du enkelt på nätet.

 

LED strip

 

LED strip i ungdomsrummet

Även tonåringar kan gilla att ha en häftig discobelysning. Det är billigt och enkelt att fästa LED strip på väggen och det är som sagt en liten strömförbrukning det handlar om. Alla sorters LED-lampor finns i dagens moderna hushåll.

Skulle man se en traditionell glödlampa, så är den förmodligen tillverkad i retro-stil, det vill säga att tekniken inuti verkligen är helt ny. LED-lampor kan man inte bränna sig på, för de blir inte så varma.