redovisning

Löpande bokföring är roligt

Löpande bokföring är roligt

Ja, det tycker alla som jobbar med det, medan många småföretagare och hantverkare hatar att befatta sig med papper. Kvittona ligger i en väska eller mapp, helt osorterade. Till sist har man glömt vad det var man köpte och berget av papper bara växer. Så kommer det papper från myndigheterna också. Till sist verkar det övermäktigt att hinna med. Känner du igen detta, så ska du få ett gott råd här. Ring en redovisningsbyrå och lämna över bokföringen. Då hamnar den hos proffs som tycker det är roligt att sköta redovisningen åt dig. 

 

Redovisningsbyrån gör extrajobbet

Allt det där med skatter, momsredovisning och kontrolluppgifter kan kännas verkligt betungande, när det enda man vill göra är att serva kunder i sin dagliga verksamhet och se till att verkstaden, bilfirman eller damfriseringen sköts perfekt. Oavsett var i landet du har ditt lilla företag, sitter det kunnigt folk som gillar kontakten med Skattemyndigheten och fyller i dina sammanställda uppgifter online på en liten stund. Behöver du till exempel hjälp med redovisning i Tyresö, kan du enkelt kontakta proffs som finns även där. Länktips: https://www.tyresoredovisning.se/ 

Säker rapportering

Det är inte bara att man vill få in kvittohögen i redovisningssystemet. Alla inmatade siffror ligger ju till grund för olika rapporter, som balans- och resultaträkning, som du får färdiga från redovisningsbyrån. Där kan du se sammanställt hur mycket kostnader du har haft för olika saker och hur kostnaderna har förändrats över tid. Du har full koll på bankkonton och saldon. I kundreskontran ser du hur mycket kundfordringar du kan vänta in pengar för och i leverantörsreskontran ser du hur mycket du är skyldig leverantörerna och när du måste betala. Du har mycket stor nytta av redovisningsbyrån, både för löpande bokföring och för budgetering, ekonomisk utvärdering, skatterådgivning och bokslut. Du behöver bara ringa och anlita dem.