tantramassage göteborg

Massage med avslappning

Massage med avslappning

En tantramassage göteborg innebär att man som kund kan njuta av en total avslappning. Man kan drömma sig bort i välbefinnande under behandlingens gång. Många som arbetar med tantramassage förhöjer också gärna sina patienters upplevelse genom att spela mjuk musik, tända rökelse och använda sig av en kryddad massageolja som sprider sin väldoft i rummet. Allt detta som en kombination skapar en upplevelse som går utanför den vanliga massagen och påverkar inte bara kroppen utan även alla sinnen på ett lugnt och positivt sätt.   

 

En gammal konst  

Fastän tantramassage är en ganska ny slags massage i Västvärlden så är det egentligen inte en ny företeelse. Begreppet tantra finns inom flera religioner som exempelvis hinduismen och buddhismen, där det används inom betydelser som har med ritualer av olika slag att göra. Tantra används för att uppnå ett stadie av renhet och enhet där kropp, själ och det gudomliga är ett. Därför använder man sig av den närheten och innerligheten som både finns inom varje person men också finns mellan kärlekspar eller andra personer som kommer varandra nära.  

 

 

Balans och energi

Inom den österländska medicinen och filosofin strävar man efter en helhet där all energi ska vara god och läkande hela vägen från själen och ända in i minsta lilla cell. Det är ett genomgående tema inom både meditation och andra helande procedurer som akupunktur och akupressur eller träningsformer som yoga och tai chi. Att vara en hel varelse i fullkomlig fysisk och psykisk balans är också det man strävar efter när man utför en tantramassage. Genom att inkludera delar som yoga, sexuell terapi och bioenergetik så är målet den hela människan som inte enbart ska gå ifrån behandlingen och må tillfälligt bra utan även påbörja en läkande process som består. Rådgör därför gärna med massören gällande hur många behandlingar som kan behöva bokas.