PVC-ridåer

PVC-ridåer är effektiva rumsavskiljare för lager, stall, kylrum och dylikt

PVC-ridåer är effektiva rumsavskiljare för lager, stall, kylrum och dylikt

Med hjälp av PVC-ridåer får man en underhållsfri rumsavskiljare. De kan med fördel användas i utrymmen såsom stall, lagerlokaler och kylrum för att stänga ute smuts och damm. PVC-ridåer kan även bidra till minskad energiförbrukning eftersom de kan stänga inne värme (eller kyla) i rummet och de hindrar även att det blir dragigt i utrymmet. Även lukt och oljud kan hållas borta med dessa smidiga rumsavskiljare. Tack vare dess mjuka kvalitet så går det att röra sig smidigt in och ut ur rummet trots att ridån hänger ner. 

Ett enkelt och smidigt system

Fördelarna med PVC-ridåer är flera, förutom att de stänger ute damm, kyla, smuts, värme, lukt, oljud och drag så har de dessutom ett smidigt upphängningssystem tillverkat i starkt, rostfritt stål. Detta system gör det enkelt att byta ut PVC-ridåerna vid behov utan att behöva montera ner skenorna och krokarna som ridån är fäst i. 

Hitta ridåer som passar utifrån behov

Hos e-plast.se finns PVC-ridåer med olika tjocklek och bredd, de som tål minus 25 grader finns med två eller tre millimeters tjocklek som är 200 millimeter respektive 300 millimeter breda. Dessa PVC-ridåer är genomskinliga med en lätt grönaktig ton. Är ridåerna inte beroende av att klara så låga temperaturer så kan man även välja på transparenta blåa ridåer som utöver de två tidigare nämnda storlekarna även kommer med fyra millimeters tjocklek och 400 millimeters bredd. Dessa ridåer tål temperaturer ner till minus 15 grader. 

Skär till i önskad storlek och montera 

PVC-ridåerna hos e-plast.se är tillverkade av mjuk PVC som man själv kan skära till i de mått som önskas. När man har kapat dem i önskad längd så är det bara att hänga upp dem i de specialtillverkade kokarna och skenorna som även de finns hos e-plast.se. När PVC-ridåerna börjar se slitna ut så kan man enkelt byta dem utan att behöva byta upphängningssystem.