vattenrening norrtälje

Rent vatten i Norrtälje

Rent vatten i Norrtälje

Rent vatten är en självklarhet för många i Sverige. Det är lättåtkomligt och finns i alla hushåll, i lägenheterna som vi hyr och husen vi äger. Kanske finns det ännu några sommarhus som är utan vatten och el för att man tycker om att leva så när man åker till sitt sommarställe. Här i Sverige är vattnet en självklarhet och inte direkt en lyx. Men om vattnet på något sätt råkar bli förorenat så man inte kan dricka det så upptäcker man vilket problem och jobb det är. Man måste helt plötsligt bunkra upp med vatten från grannar eller handla på någon butik. Det tar både tid och kostar pengar. 

Som tur är kan vi i Sverige åtgärda de här problemen så vatten som inte kan drickas blir tjärnligt igen. vattenrening norrtälje kan man få hjälp med av företaget Rvir. Det är ett företag som säljer och installerar vattenrening. De jobbar både mot privatpersoner och samfälligheter. De hjälper kunder i hela Roslagen, från Åkersberga och Norrtälje till Öregrund. I Roslagen finns det omkring 1300 öar och där har de hjälpt många kunder med att rena deras vatten. 

Det är flera faktorer som är viktiga när det kommer till vatten, det ska till exempel finnas rätt tryck och flöden i befintliga vattensystem. Genom personliga besök kontrollerar företaget vattnet och kan sedan också åtgärda problemet. De tar också en ackrediterad vattenanalys som de går igenom tillsammans med kunden.

 

Rvir:s uppdrag består av allt ifrån att rena brunnsvatten till att tillverka dricksvatten direkt från havet genom avsaltning. Det är ganska häftigt hur mycket man kan göra för att få ett otjärnligt vatten att bli drickbart. Eftersom företaget jobbar lokalt har de god kännedom om vilka problem som finns i området, allt från radon, uran, saltvatten, järn och kalk. Det är tryggt att anlita ett företag som vet mycket om området samt både kan hitta och lösa problem.