sex maskin

Så kan ni krydda ert sexliv

Så kan ni krydda ert sexliv

Vad gör man för att krydda till ett ganska monotont och trist sexliv? Man investerar i rekvisita och hjälpmedel givetvis! En sexig outfit i latex kan utan tvekan få en sömnig partner att vakna till liv i sänghalmen. Kanske har ni fantasier om rollspel som det nu är dags att ni börjar leva ut. Vanliga fantasier handlar om uniformer. Kanske kan partnern klä på sig en sexig variant av polisuniform och knacka på dörren och fängsla dig med ett par sköna handbojor? Det är endast fantasin som sätter gränserna! Det finns även sängkläder i latex vilket kan höja sexupplevelsen till en ny dimension.

 

 

Sexmaskiner kan sätta fart på sexlivet

 

För den som vill accelerera rejält finns det en hel uppsjö av sexmaskiner. Med en sexgunga kan man som par inta avancerade sexställningar som annars är svåra att genomföra, för att uppnå maximal njutning. Tillsammans kan man prova bondage och fixeringslekar. Vissa sexgungor är gjorda för att fästa i taket, andra kan man fästa på en golvstående ställning eller en dörr. Det finns sexmaskiner i kategorin där sug står i fokus. Helautomatiska och sugande sexmaskiner för alla tänkbara erogena zoner. Detta kan ta förspelet till en helt ny nivå då man har båda händerna fria.

 

Njutning ensam eller tillsammans med andra

 

En sex maskin kan både hetta upp sex tillsammans med andra eller onanin. En sexstol kan användas genom att fästa en dildo att rida och kunna välja såväl penetreringsdjup som hastighet, eller så låter du din partner tillfredsställa dig oralt i mellanrummet mellan sittremmarna.  För den som inte vill behöva jobba något själv finns sexmaskiner där man kan sätta sig på en dildo som sedan gör hela arbetet åt en! Med en fjärrkontroll kan man själv välja intensiteten. Den som är singel behöver definitivt ingen partner för att uppnå fantastiska orgasmer.