flatcaps

Skaffa snygga flatcaps som accent

Skaffa snygga flatcaps som accent

Det är kul med kläder. För med kläder kan du skapa en identitet, leka med kontraster och helt enkelt lätta upp livet. Även den mest ointresserade kan sträcka på ryggen när en vacker klänning eller kostym kommer på. Och med alla typer av accenter kan en hel outfit ändra stil till något helt annat än ursprunget. Så varför inte satsa på något snyggt att sätta på huvudet. Något som passar under hela året, eller utvalda delar av det.

Du kan satsa på en snygg eller rolig keps som fungerar under hela året. Eller så använder du en läcker halmhatt på sommaren och går över till något annat som är mer passande under övriga årstider. Det finns en mängd olika mössor i olika stilar och tjocklekar. Men även hattar som också kommer i olika stilar och tjocklekar. En detalj som kommit tillbaka i modet på senare år och som nu används av alla åldrar och stilar.

 

 

En stiligare keps

Flatcaps är en slags stiligare keps som kan användas inom en mängd olika stilar. Eller som en accent till den stilen man har. Som huvudbonad är det möjligt att använda den för båda könen, även om det är vanligare att den sitter på ett manligt huvud. Du hittar den i många olika stilar, material och färger hos exempelvis https://high5shop.se/collections/flat-caps . Så det är möjligt att köpa flera om du vill. Kanske en modell för varje dag?

Med flatcaps lyfter du din stil och har dessutom något som värmer ditt huvud. Kanske behövs den även för att hålla frisyren på plats. Eller för att dölja den ifall du råkar ha en riktigt dålig hårdag. Plötsligt är det endast din supercoola flatcap som alla ser och som du får stort beröm för. Det kan också vara så att du brukar använda keps men vill ha något stiligare.