Air Wick

Skapa väldoftande miljöer med Air Wick

Skapa väldoftande miljöer med Air Wick

Ett hem ska vara trivsamt, tryggt och trevligt att vistas i, det är där man ska kunna slappna av och bara njuta. Något som kan förstärka den känslan är att ta in luftfräschare som skapar en väldoftande miljö i hela hemmet. Det finns många alternativ att välja bland om man vill använda sig av sådana i hemmet. Från det välkända företaget Air Wick hittar man till exempel automatiska sprayer, doftljus, Instant Spray, doftpinnar och så kallade Room Fresheners. 

Automatiska sprayer neutraliserar lukter och gör hemmet väldoftande i upp till 60 dagar. De kan hängas på väggen eller placeras på en hylla eller i ett skåp. De erbjuder tre inställningar för önskade sprayintervaller. När doftbehållaren tagit slut fyller man smidigt på med en refill som innehåller upp till 2 500 sprayningar. Doftljus är både dekorativa och väldoftande, de skapar dessutom en mysig stämning i rummet. De passar perfekt i kök, sovrum och gemensamma utrymmen. 

Med hjälp av en Instant Spray elimineras otrevliga lukter och man får istället en härlig doft som varar länge, gör hemmet fräschare samt skapar en välkomnande atmosfär på ett ögonblick. Med doftpinnar kan man sprida aromatiska och naturliga dofter i hemmet. De varar i veckor och har en elegant design som gör att de dessutom kan fungera som en inredningsdetalj. Room Fresheners sprider väldoft överallt där det behövs, som till exempel inne på toaletten, i en garderob, vid kattlådan och så vidare. Gelén avger doft effektivt och kontinuerligt i upp till sex veckor. 

Förutom de olika sorters luftfräscharna så finns det dessutom många olika dofter att välja mellan. I Air Wicks sortiment kan man välja bland blomdofter, citrusdofter, friska dofter, gourmetdofter, lavendeldofter, dofter av nytvättat, utomhusdofter, kryddiga dofter eller tropiska dofter. Hos Coolpriser hittar man ett brett utbud av luftfräschare och dofter från Air Wick, de har dessutom låga priser och snabba leveranser.