semesterstugor

Spa i naturskön miljö är semesterdrömmen

Spa i naturskön miljö är semesterdrömmen

Att välja destination för semestern är inte lätt. Ofta är resmålen väldigt hårt nischade. Väljer man en spa-weekend möts man ofta av en väldigt steril miljö där fokus enbart ligger på hälsa och välbefinnande, men saknar naturnära upplevelser och en hemtrevlig känsla. Om man å andra sidan vill söka sig till lite mer natursköna områden har det en tendens att bli väldigt lantligt med spartanskt inredda rum och enkla badrum. Så drömmen är ju kanske att hitta ett resmål som faktiskt kombinerar dessa två inriktningar. Att få en välgörande spa-upplevelse men i en genuin miljö. På så sätt skulle kanske hela familjen eller båda parterna i en relation kunna få sina behov och önskemål uppfyllda på semestern.

 

Fly vardagen med en mysig semester

Fly vardagsstressen och slappna av i ett utomhusspa! Ligg i en pool, duscha i en utedusch eller basta med underbar utsikt. Kombinationen av spa, relax och närhet till naturen kan få till och med den allra mest stressade att varva ner. I en stuga med uteplats kan syskon ligga och viska och fnissa och föräldrar sova skönt och nära varandra utan att behöva tänka på att väckarklockan snart ringer. Varför inte släpa med halva släkten, favoritgrannarna eller kompisgänget och bo i ett stort annex med många bäddar tillsammans?

 

Närheten till havet

Ett äventyr på havet är alltid uppskattat. Välj ett resmål med närhet till vattnet. För den som föredrar torra land är det ju fint om det även finns en badvänlig strand i omgivningen. Kombinationen spa, närhet till djur och natur, hav, båt, fiske och mysigt boende är verkligen alla komponenter som behövs för en perfekt semester. Se till att hitta alla dessa saker på en och samma plats, då slipper man fara runt för att få alla sina önskemål uppfyllda. Lämna rutiner och måsten hemma och besök en modern gård i Småland för en lyckad semester.