Profilprodukter

Stärk varumärket med presentreklam

Stärk varumärket med presentreklam

För att som företag hålla sig levande i potentiella kunders medvetanden gäller det att både synas och höras. Det sistnämnda sker i bästa fall genom att ryktet om företaget sprids mellan människor som rekommenderar det. Synas kan man göra genom reklam, som kan utföras på olika sätt. Profilprodukter är ett billigt och enkelt sätt att marknadsföra sig på, och det allra bästa är förstås om man väljer att trycka upp företagsnamn och/eller logga på prylar som används till vardags. Ett välkänt varumärke är ett varumärke människor tyr sig till, och att synas är därför oerhört viktigt för att skapa en kundkrets.

Olika typer av profilprodukter

Vad kan man då trycka upp företagsnamnet eller loggan på? Jo, vad som helst egentligen. Arbetskläder är en klassiker som skapar en visuell enighet bland de anställda, vilket har en stärkande effekt av varumärket från betraktarens synvinkel. Strumpor, byxor, hoodies och t-shirts – allt kan prydas med en företagslogga. Eller varför inte keps, halsduk och vantar? Man kan även använda sig av andra vardagliga prylar i sin profilering, såsom nyckelband, paraplyer, vattenflaskor eller pennor. Kaffekoppen är en annan klassiker, som nästintill är ett obligatoriskt inslag på den egna arbetsplatsen.

 

Ge bort gåvor och gynna företaget

De allra flesta uppskattar saker som är gratis. Det spelar egentligen mindre roll vad det handlar om, om det så är en godis som skickas med ett reklamutskick eller ett nyckelband som ett företag ger bort utan extra kostnad. Frikostighet är något som glädjer både kunder och anställda. Gesten andas generositet och gör oss positivt inställda till avsändaren. Genom att ge bort presentreklam slår man två flugor i en smäll genom att både framstå som givmild, och dessutom marknadsföra sig genom text och logga. Presentreklam kan beställas till företag som har sin bas både i Stockholm och andra orter. Det är en prisvärd investering.