magasinering

Storage, en växande trend

Storage, en växande trend

Letar du efter möjligheter till magasinering? Anledningarna till att vilja ha ett större förråd är många. Kanske har du för lite plats hemma och behöver någonstans att förvara dina saker. Men det kan också vara så att din förening eller ditt företag behöver förvara utrustning som inte används just nu på ett säkert ställe.

 

Flyttkaos

Att flytta kan upplevas som väldigt stressigt av många. Det är mycket som ska hinnas med och det kan vara svårt att överblicka hur lång tid det kommer att ta. Därutöver har man ett jobb att sköta och allt annat i livet som tar tid. Är barn eller husdjur med i bilden så kan det bli knepigt att ta hand om dem mitt i en rörig flytt.

Lösningen

En växande trend hos flyttfirmorna är att kombinera flytt med magasinering. Du kan alltså nu både flytta och förvara saker utan att behöva anlita flera olika aktörer. Ett enda företag räcker! De tar själva med sig lådor för att packa och emballera dina saker. Sedan transporterar de ut lådorna till ett magasin där de förvaras under så lång tid som du behöver. Det går givetvis också bra att välja enbart delar av tjänsterna. Om du till exempel själv vill köpa lådor och packa dina egna saker för att de sedan ska hämtas upp och körs ut till förvaringen så går det också bra.

Student och i behov av förråd vid flytten? Möjligheterna till magasinering i universitetsstäder är stora. Här är ett exempel på storage i Uppsala.

 

Tryggt

I magasineringen är sakerna givetvis väl omhändertagna. Lokalerna är uppvärmda för att eliminera risk för fuktskador. Byggnaden är larmad och skyddad mot inbrott samt stöld. Om någonting ändå skulle hända så täcker en försäkring upp för det. Du har dessutom möjlighet att hämta eller lämna saker där vid behov, precis som i förrådet där hemma. Kan det bli smidigare? Tjänsten sprider sig till fler och fler orter.