spa

Unna dina anställda ett konferenshotell i Dalarna med spa

Unna dina anställda ett konferenshotell i Dalarna med spa

editorial

Vill man att ens anställda ska få en oförglömlig upplevelse kan man ta med dem på ett Konferenshotell i Dalarna. På det sättet kan både de anställda och alla chefer eller bolagsägare få en underbar avkoppling och lära känna varandra i en helt ny miljö. Det är vida känt att några dagar på spa kan göra underverk för kropp och själ. En konferens med den kombinationen kan således göra gott för hela företaget. Åkerblads gästgiveri och spa är ett bra exempel på konferenshotell som även har en spa-avdelning. 

Avkoppling, vila och återhämtning

Visst är det bra att arbeta, men vad händer med de anställda som vet att de aldrig får lov att bara slappna av? Kommer de vara produktiva eller kan de rent av bli sjuka av all anspänning? En kropp behöver komma ner i varv för att må bra. Det är i vila som alla celler repareras. Denna avslappning och återhämtning görs med fördel på ett spa. 

Det finns olika avdelningar som kan få den mest hängivne stress-fanatikern att så småningom varva ner och komma till ro. Vad sägs om bastu, strilande duschar, ishinkar med krossad is, spa-ritualer och massage i alla upptänkliga former. Det kan ta udden av den mest hårdföra personen och få hen att gå ner i varv och njuta av livet en stund.

 

image

 

Lugn och ro-systemet sätter igång 

Homocystein är ett lugn och ro-system i kroppen som triggas igång när man känner sig helt avslappnad. Det är därför det är så skönt att krypa ner i en varmbassäng och låta sig vaggas till avslappning av vågor eller värmen i vattnet. Att få uppleva denna avslappning med jämna mellanrum är en lisa för kropp och själ. Lika behagligt kan det vara att lägga sig på massagebänken och låta kroppen få en skön spabehandling. Efteråt är man en ny människa.