blommor

Vilka blommor föredrar du i Järfälla? 

Vilka blommor föredrar du i Järfälla? 

Vilken favoritblomma har du? Det brukar vara en av frågorna man ställer när man ska lära känna en annan människa. Och det kan säga en hel del om någon, ifall det är liljekonvaljer som lockar eller en kaktus. Det kan även förvåna när du kommer hem till någon, ifall det inte finns en enda krukväxt. Men det kan förvåna lika mycket ifall du kommer hem till någon och knappt kommer in för alla växter som frodas i rummen. 

Det finns även de som föredrar snittblommor framför krukväxter och de som föredrar krukväxter framför snittblommor. Samt de som tycker lika mycket om både och. Vilka blommor du än föredrar så går det mesta att hitta i en välsorterad blomsteraffär. En sådan som du kan besöka genom att gå dit, eller genom att söka på exempelvis: blommor i järfälla, via internet. 

Uppvakta dina nära

Varför är din favoritblomma just din favorit? Kan det vara färgen, eller är det kanske växtformen? Eller är det den underbara doften som blomman sprider? Växter av alla de slag har fascinerat människan i alla tider, och det finns alltid någon typ av blomma som finns lite närmare hjärtat än andra när du besöker en välsorterad butik. Idag kan du även skicka iväg blommor och krukväxter via internet; en tjänst för dig som har en vän långt borta.

Det finns alltid ett tillfälle och en möjlighet att ge bort blommor till den du vill, och då kan det vara en idé att du i förväg ställer de frågor som du vill ha svar på. Vilken favoriten är och även vilken färg som personen tycker speciellt om. Varför inte spä på med att köpa en parfym som doftar som din väns favoritblomma? Och sätta en blomma i kavajslaget eller i håret för full effekt. Det kommer bli mycket uppskattat och ett minne för livet.